Ben je gericht op de wereld buiten jezelf, dan kan 'naar binnen keren' wazig klinken of je kunt denken dat het wellicht iets voor spirituele mensen is. Maar niks is minder waar!

De basis van naar binnen keren ligt in jezelf #1 maken. Tijd nemen om naar jezelf te luisteren en te ontdekken wie je écht bent. 

 

Ik zou graag door de overtuigingen van velen over het concept 'naar binnen keren' willen heen prikken. Er zit zoveel kracht in de focus verleggen naar je innerlijke wereld!

Het is dé sleutel is naar innerlijke geluk, welzijn, vreugde, kracht, wijsheid...zelfverzekerdheid, daadkracht en de regie die je op je leven hebt! Vooral nu de wereld om ons heen zoveel onzekerheid en onduidelijkheid uitstraalt, is in jezelf geloven enorm waardevol. 

 

Om deze reden leef ik zelf in verbinding met mijn innerlijk zelf/stem: hier heb ik altijd invloed op! Hier neem ik verantwoordelijkheid voor!

 

 

 

Het 'naar binnen keren leren' begint met tijd voor jezelf te nemen en mediteren onderdeel van jouw dag te maken.

 

Dit hoeft echt geen zeeën van tijd in beslag te nemen, je kunt al meer bewust van je innerlijke wereld worden met een  paar minuten mediteren per dag!

 


RUST VAN BINNENUIT 

€ 59,- 

Iets voor jou?

 

Vraag dan NU de training 'mediteren kan je leren' aan!